Anti-aging met Profhilo®

Profhilo® is een hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen dat zorgt voor een natuurlijk anti-aging effect. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat het de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Dit noemen we “bioremodeling”; de huid wordt er weer stevig en gezond van. Profhilo® verjongt dus de de huid zonder extra volume te geven en de huidverslapping wordt aangepakt door de natuurlijke bewerking van dit hyaluronzuur.

Profhilo® is geen filler

Profhilo® is dus geen filler maar een skinboosters die de huid van binnenuit verbeterd. Het herstelt de hydrobalans en verbetert de elasticiteit van de huid. Hierdoor verminderen oneffenheden en lijntjes, en wordt de huid weer mooi glad en soepel.

 

Figuur 1; het patroon van de inspuitplaatsen met Profhilo® om weer een glanzende gezonde huid te kunnen krijgen van het gezicht en/of de hals.

 

Voor wie is de behandeling met Profhilo® geschikt?

Profhilo® is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan en is geschikt voor ieder huidtype. Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet nodig hebben of zien zitten. Profhilo® is ook uitermate geschikt voor een huid met acné of een huid die beschadigd is door de zon. Daarnaast kan de behandeling goed gecombineerd worden met fillers of met Botox of micro-needling.

Het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen kunnen behandeld worden. Het resultaat is een heel natuurlijk mooi glanzende huid die steviger wordt.

De behandeling

Profhilo® wordt ingespoten met de zogenaamde BAP-techniek waarbij -met behulp van injecties in 10 anatomisch uitgekiende gebieden van het gelaat en/of de hals- er een optimale verspreiding kan plaatsvinden van het product om daarmee een optimaal resultaat te bereiken. Profhilo® verspreidt zich heel goed waardoor er dus maar een beperkt aantal injecties nodig is om een geheel gezicht en/of de hals optimaal te behandelen. De behandeling is redelijk vlot, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is uitermate gering.

De risico’s

De mogelijke risico’s en bijwerkingen van een behandeling met Profhilo® zijn een geringe zwelling, enige roodheid en soms een paar blauwe plekjes op de injectieplaatsen. Dit wordt meestal veroorzaakt door de injecties en niet door het product zelf en zal snel verdwijnen.

Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt wereldwijd veel gebruikt waarbij tot op het heden nog geen bijwerkingen, anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is waarschijnlijk toe te schrijven aan het feit dat Profhilo® een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft zonder chemische toevoegingen.

Het resultaat

De behandeling met Profhilo® bestaat uit een kuur van twee of drie behandelingen die ongeveer drie tot vier weken na elkaar kunnen worden uitgevoerd, zodat de huid hierdoor goed zelf aan het werk gezet wordt; je ziet niet meteen resultaat maar vaak zie je wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker; dat dit enige tijd duurt komt doordat de aanmaak van nieuw collageen en elastine enige tijd nodig heeft. Na deze periode is het voldoende om de behandeling met de Profhilo® eens per 6 maanden te herhalen.

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze huid verbeteringen zichtbaar blijven. Daarom wordt dus geadviseerd om een kuur van Profhilo® 1 of 2 keer per jaar uit te voeren om het resultaat te behouden. Het verouderingsproces gaat immers gewoon door.

De kosten

De prijs van de behandeling hangt af van het aantal spuiten Profhilo® dat gebruikt wordt bij een behandeling; voor het gezicht is een spuit nodig, en bij behandeling van de hals nog een spuit. In de meeste gevallen zal wordt er een kuur van twee behandelingen geadviseerd met een tussenpoos van 4 weken: de prijs is 350 euro per spuit Profhilo®. De prijs van een kuur van twee behandelingen van het gezicht is dus 700 euro.

Consult

Bent u geïnteresseerd om uw huid te verstevigen/verjongen met een Profhilo® behandeling? Of zou u een advies willen hebben over huidverjonging? Maak dan een afspraak met Prof. dr. Berend van der Lei in Prof. Aesthetics (tel 050-896007) te Haren.

Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van Profhilo®, brotox, botox, filler, ooglidcorrecties tot en met de deep-plane facelift), bent u bij Prof. Aesthetics in Groningen en Haren op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice van Prof. Dr. Berend van der Lei aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren. Bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

Profhilo, hyaluronzuur

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina