Skin Booster voor Gelaatsverjonging

Met behulp van de Vampier lift, Profhilo, Micro-needling en Fillers voor een jongere huid

Met het ouder worden neemt de sterkte, de elasticiteit en de dikte van de huid langzaam af waardoor deze uiteindelijk duidelijke tekenen van veroudering gaat vertonen: een dunne meer rimpelige huid waarvan ook de glans afneemt. Om de huidkwaliteit te bewaren en verbeteren zijn Skin Booster behandelingen aangewezen.

Dit kan met behulp van bijvoorbeeld groeifactoren gehaald uit je eigen bloed: er wordt dan wat eigen bloed afgenomen en hieruit wordt met behulp van een centrifuge de rode bloedcellen gescheiden van het zogenaamde plaatjes reik plasma (PRP). Dit plaatjes reik plasma bevat veel groeifactoren en wordt vervolgens weer in de huid van uw gezicht gespoten: omdat er gebruik is gemaakt van eigen bloed heet deze behandeling populair gezegd de zogenaamde “Vampier lift”.
Minimaal een serie van drie behandelingen zijn nodig om de maand voor een optimale huid stimulatie. Een nog beter effect krijg je als je deze behandeling ook nog combineert met het toedienen van Profhilo, een niet gecross-linked hyaluronzuur filler, dat zich onderhuids verspreid en dat vervolgens de elastine en collageen aanmaak nog meer stimuleert: Dit is de Vampier-Profhilo Skin Booster behandeling.

Het meeste effect hebben we als we hier ook nog een microneedling aan toevoegen: er worden vele zeer kleine gaatjes in je huid geprikt met een zogenaamde Dermapen waardoor je een uiterst maximale stimulatie en verbetering van je huid krijgt; de Vampier-Profhilo Micro Skin Booster behandeling.

De bijwerkingen deze behandelingen zijn gering: enige roodheid voor 24 tot maximaal 48 uur: het effect is het verkrijgen van een gavere huid met een fraaie gloed, je ziet er zichtbaar beter uit. Bij Prof. Aesthetics bieden we deze behandelingen aan en kunnen we een mooi programma voor je opstellen, afhankelijk van de verbetering die nodig is, het gewenste resultaat en natuurlijk uw budget.

Maak een afspraak bij Prof. Aesthetics (050-8796007 iedere dag van 8 – 22 uur) voor een op maat gemaakt advies om uw huid te verbeteren middels de juiste skin booster behandeling.