Reden voor een bovenooglidcorrectie, eventueel met aanvullende behandeling

Prof. dr. Berend van der Lei, 1e Hoogleraar Esthetische Plastische Chirurgie in Nederland: Klachten die passen bij een mogelijke reden (indicatie) voor het uitvoeren van een bovenooglid correctie zijn: een zwaar en moe gevoel van de oogleden, er moe en minder uitgerust uitzien, huid hangend op de bovenoogleden, het continue optrekken van het voorhoofd om zodoende te compenseren voor de overhangende oogleden.

Wanneer je om zojuist genoemde redenen een bovenooglid correctie laat uitvoeren, ziet u er na afloop, als alles goed is genezen, vaak veel beter en uitgeruster uit.

Heeft u klachten passend bij hangende bovenoogleden, dan kan het verstandig zijn hierover een consult afspraak te maken bij Prof. dr. Berend van der Lei in zijn privépraktijk Prof. Aesthetics te Haren.

Berend van der Lei zal dan uitgebreid de tijd nemen om tot een juiste diagnose en een bij u passend behandelplan te maken: shared decision heet dat. In overleg met u, en rekening houdend met al u wensen en mogelijkheden, krijgt u de beste oplossing en behandelplan.

Behalve het uitvoeren van de bovenooglidcorrectie, kan het uitschakelen van de frons middels botulinetoxine in verband met overmatige fronsactiviteit heel zinvol zijn. Dit om het extra naar beneden zakken van de wenkbrauw en daardoor extra “zware oogleden hebben” te voorkomen.

Milanese/Scalpel-shaped ooglidcorrectie
Prachtig geslaagd voorbeeld bij een 45-jarige vrouw met de Milanese/Scalpel-shaped ooglidcorrectie techniek; door deze techniek loopt de contour van het bovenooglid ook aan de zijkanten fraai door.

Ook kan het zinvol zijn om gelijktijdig met de ooglidcorrectie de wenkbrauw wat te liften; dit kan op vele manieren variërend van een inwendige wenkbrauwfixatie, het een klein beetje huid weghalen boven de wenkbrauw (uitwendige wenkbrauw lift) tot en met het wat voller maken van de wenkbrauw met een lokale filler behandeling.

Uw plastisch chirurg Professor Dr. Berend van der Lei; eerste Hoogleraar Plastische Esthetische Chirurgie

Prof. dr. Berend van der Lei heeft door zijn jarenlange ervaring en het hebben uitgevoerd van 4000+ bovenooglid correcties met alle varianten en aanvullende behandelingen erbij zoveel kennis en zicht op wat er voor mogelijkheden zijn, waardoor hij ook voor u de best passende oplossing kan aandragen wanneer u last heeft van overhangende oogleden.

Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van botox, filler, pukkel, moedervlek, bovenooglid correctie tot en met de deep-plane facelift) bent u bij Prof. Aesthetics op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice van Prof. Dr. Berend van der Lei aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren, Groningen. Bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8 tot 22 uur bereikbaar.

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina