Wallen onder de oogleden: reden tot een onderooglidcorrectie

Wallen onder de oogleden: reden tot een onderooglidcorrectie door Prof. dr. Berend van der Lei in Prof. Aesthetics in Haren (Gn)

Wallen onder de ogen kunnen een vervelende en hardnekkige cosmetische klacht zijn waar best wel veel mensen mee worstelen en last van hebben. Het kan ervoor zorgen dat iemand er vermoeid en ouder uitziet dan ze daadwerkelijk zijn. Gelukkig is er een effectieve oplossing voor dit probleem: de onderooglid correctie.

Een onderooglid correctie is een plastisch chirurgische ingreep waarbij de huid en het vetweefsel onder de ogen worden verwijderd of verplaatst, waardoor de wallen verdwijnen en de ogen er frisser en jonger uitzien. Deze ingreep wordt regelmatig uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg, zoals Professor dr. Berend van der Lei.

Professor dr. Berend van der Lei is in Nederland een gerenommeerde plastisch chirurg en specialist op het gebied van onderooglid correcties (net als op het gebied van de deep plane facelift). Met zijn jarenlange ervaring en expertise heeft hij al vele patiënten geholpen om van hun wallen onder de ogen af te komen en weer met zelfvertrouwen in de spiegel te kunnen kijken.

De behandeling begint met een consultatie waarin de wensen en verwachtingen van de patiënt worden besproken. Vervolgens wordt de ingreep zorgvuldig uitgevoerd, waarbij er veel aandacht wordt besteed aan een natuurlijk resultaat en een snel herstel. Na de ingreep zal de patiënt merken dat de wallen onder de ogen aanzienlijk zijn verminderd en/of verdwenen en dat de ogen een frissere en meer jeugdige uitstraling hebben.

 

Fraai natuurlijk resultaat van een uitgebreide onderooglid correctie uitgevoerd door Prof. dr. Berend van der Lei bij een 61 jarige vrouw met extreme wallen onder haar oogleden: zogenaamde malar bags/festoons: vocht wallen: u ziet links de foto van voor de ingreep en rechts 3 maand na de ingreep. De “vocht” wallen, die op de linker foto de indruk van vermoeidheid geven, zijn totaal verdwenen en de littekens zijn nauwelijks meer zichtbaar.

Kortom, wallen onder de ogen kunnen effectief worden behandeld met een onderooglid correctie, uitgevoerd door een ervaren specialist zoals Professor dr. Berend van der Lei. Dus als u last heeft van wallen en op zoek bent naar een blijvende oplossing, aarzel dan niet om een consultatie te plannen en te ontdekken wat deze ingreep voor u kan betekenen.

Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van lip- tot wenkbrauwlift, Brotox, botox filler, bovenooglid correctie, onderooglid/wallen onder de ogen correctie, tot en met de deep-plane facelift), bent u bij Prof. Aesthetics in Groningen en Haren op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice van Prof. Dr. Berend van der Lei aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren. Bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina