De deep plane hals-facelift voor een prachtig natuurlijk resultaat uitgevoerd door Prof. dr. Berend van der Lei

Een deep plane facelift is een geavanceerde techniek die wordt gebruikt om de tekenen van veroudering in het gezicht aan te pakken. Deze ingreep gaat dieper dan een traditionele facelift en richt zich op het herpositioneren van het onderliggende spier- en weefselstructuur van het gezicht (zie Figuur hieronder). Hierdoor krijgt de patiënt een natuurlijker en langduriger resultaat.

Uit: Mendelson BC, Aesthetic Plast Surg. 2008 Mar;32(2):185-95. Laag 3 is het SMAS-platysma complex, en eronder bevindt zich laag 4 het zogenaamde “deep plane vlak” van ligaments & spaces wat we los maken bij de deep plane facelift.

Prof. dr. Berend van der Lei is een van de top specialisten op het gebied van deep plane facelifts. Met zijn jarenlange ervaring en expertise op het gebied van de esthetische plastische chirurgie en cosmetische behandelingen van het gelaat, kan hij op maat gemaakte behandelingen aanbieden die voldoen aan de specifieke behoeften van elke patiënt. Prof. dr. Berend van der Lei werkt met de nieuwste technieken en technologieën om de meest optimale resultaten te behalen, zoals ook vaak de deep plane facelift in combinatie met ooglid correcties en de deep plane voorhoofdslift.

De volgende video licht de procedure toe:

 

De deep plane facelift wordt beschouwd als de beste en meest effectieve en duurzame manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering te verminderen; deze operatie maakt u meestal minstens 10 jaar jonger qua uiterlijk en uitstraling. Met Prof. Dr. Berend van der Lei als specialist op dit gebied, kunnen patiënten vertrouwen op zijn expertise en vakmanschap om een optimaal resultaat te behalen.

 

Deze patiënt onderging een Deep Plane Facelift door Prof. dr. Berend van der Lei. Deze patiënt was zo blij met haar resultaten dat ze ons haar voor- en na-foto’s stuurde die ze met haar mobiele telefoon had gemaakt vlak voor en drie weken na de ingreep. Door deze dramatische transformatie ziet deze patiënt er minimaal 10 jaar jonger uit (Haar bovenoogleden worden pas gedaan 12 weken na de voorhoofdslift).

Als u geïnteresseerd bent in een deep plane facelift, is het raadzaam om een consultatie te plannen met Prof. dr. Berend van der Lei. Hij kan uw wensen en verwachtingen bespreken en een behandelplan opstellen dat past bij uw individuele behoeften. Met zijn expertise en toewijding kunt u genieten van een jeugdiger en stralender uiterlijk.

Natuurlijke resultaten, betrouwbaar en bereikbaar!

Prof dr Berend van der Lei heeft meer dan 1.000 gelaats-operaties en vele honderden facelifts uitgevoerd.

Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van lip- tot wenkbrauwlift, Brotox, botox filler, bovenooglid correctie, onderooglid/wallen onder de ogen correctie, tot en met de deep-plane facelift), bent u bij Prof. Aesthetics in Groningen en Haren op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice van Prof. Dr. Berend van der Lei aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren. Bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina