Ooglidcorrectie in Groningen

ooglidcorrectie groningen

Prof. dr. Berend van der Lei, plastisch chirurg in Prof. Aesthetics in Haren bij Groningen: Ziet u door de bomen nog het bos: waar kun je het beste terecht voor een ooglidcorrectie in Groningen? Een boven-ooglidcorrectie wordt vaak als relatief eenvoudige ingreep gezien; dat is dan ook de reden dat het op vele plaatsen wordt aangeboden door vele soorten dokters: van huisarts tot zelfs cosmetisch arts! Maar het resultaat van een duidelijk minder uitgevoerde bovenooglid correctie is vaak maar al te goed zichtbaar. Technisch is het uitvoeren van een boven ooglidcorrectie niet heel moeilijk, maar de juiste indicatie, planning van de littekens, rekening houden met wel of niet uitpuilen van vet (van vooral het mediale vet compartiment), de positie van de wenkbrauw, de volheid van de wenkbrauw, de lachrimpels, het wel of niet veel fronzen et cetera, maakt dat er een complex van factoren is, waar rekening mee gehouden dient te worden.

Een onderooglid correctie is een van de meest moeilijke procedures in het gelaat die makkelijk tot allerlei stigmata kan leiden: hangende onderoogleden, ‘droopy eyes’, etc.

Prof. dr. Berend van der Lei cosmetisch en plastisch chirurgBij Prof. Aesthetics in Haren (vlak bij Groningen, waar ik, Prof. Dr. Berend van der Lei mijn private practice voer, bent u zeker op een van de beste adressen in Groningen voor een ooglidcorrectie. Daarom kan ik, als zeer ervaren plastisch chirurg U als potentiële cliënt voor een ooglidcorrectie maar één duidelijk advies geven: zorg voor een afspraak bij de juiste professional, die al de eerder genoemde aspecten tot zijn kennis en opleidingsgebied heeft

Het prijsvergelijken van een behandeling is natuurlijk goed, maar meestal maakt men de vergissing dat u niet betaalt voor de ingreep maar voor de (beperkte) ervaring! Bezint voor u begint, u heeft maar twee mooie boven en onder oogleden en maar één fraaie blik!

Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van botox, filler, bovenooglid correctie tot en met de deep-plane facelift) bent u bij Prof. Aesthetics op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren (Groningen); bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

ooglidcorrectie groningen

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina