Oorlel verjonging en versteviging

Prof. dr. Berend van der Lei, plastisch chirurg van Prof. Aesthetics in Haren bij Groningen: “Als je ouder wordt, verslapt de huid en verliest de huid hyaluronzuur en daardoor zijn stevigheid”. Dit geldt helaas ook voor de oorlellen. Bovendien gaat het nog eens extra snel met de oorlellen door het dragen van oorbellen: door hun gewicht is het effect van de zwaartekracht, hoe gering dan ook, er de oorzaak van dat zo rond de 40 – 50 jaar de oorlellen hun stevigheid en souplesse beginnen te verliezen. We vergeten vaak dit probleem, maar je kan aan je oorlellen in combinatie met het dragen van je oorbellen dan duidelijk zien dat het volumeverlies van je oorlellen heeft plaatsgevonden. De oorlel is niet meer stevig maar juist heel dun en we kunnen bijvoorbeeld een streepje op de oorlel zien, zodat het lijkt of het gaatje in je oor uitgescheurd is. Door middel van enkele prikjes met de juiste hyaluronzuur filler kan het volume in de oorlel weer worden hersteld, zodat je oorlel ook weer stevig wordt en dus jonger oogt. Het is een relatief eenvoudige ingreep met een direct en mooi resultaat waar je lang plezier van hebt; meestal vindt de tweede behandeling na 6 tot 9 maanden plaats waarna je zeker 1- 2 jaar een prima effect hebt.

Zie hieronder de voor en na foto voor van het resultaat van een oorlelverjonging met een hyaluronzuur filler bij een 60-jarige vrouw:

 

 

Overweegt u een oorlel versteviging/ verjonging, kom dan naar Prof. Aesthetics in Haren, vlak bij het station. Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van fillers, “liquid facelift” tot en met deep plane facelift) bent u bij Prof. Aesthetics in Groningen en Haren op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren (Groningen); bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina