Onderooglid correctie: de beste oplossing voor wallen onder de ogen

Prof. dr. Berend van der Lei van Prof. Aesthetics (050-8796007) in Haren bij Groningen: “Als we wallen onder de ogen hebben geeft dat de indruk dat we er moe uitzien; storend; maar vooral storend wanneer je daar steeds opmerkingen over krijgt: heb je wel goed geslapen, je ziet er moe uit?”

Deze opmerkingen komen door twee zaken: inderdaad ervaren we iemand die wallen heeft onder de oogleden dat hij of zij moe is; daarnaast zeggen mensen er wat van omdat ze zich mogelijk zorgen om je maken en er op een subtiele manier iets van willen zeggen. Wil je van je wallen af, dan is een onderooglid correctie vaak de aangewezen manier voor behandeling: een Plexr behandeling werkt niet en fillers kunnen alleen je traangootje iets opvullen, maar echt aanpakken van je wallen? Nee, daarvoor is alleen een onderooglid correctie echt de oplossing.

Wat u wel moet weten dat een onderooglid correctie wel enige tijd van herstel kost: men kan zwelling van het oogwit krijgen, welke in de loop van een aantal weken pas verdwijnt. Daarnaast zijn uw ogen gedurende langere tijd wel wat gevoelig, tranen makkelijk, lenzen dragen gaat best enkele weken niet: al met al een veel langer herstel dan van een bovenooglid correctie: maar heeft u eenmaal de eindsituatie bereikt, dan zijn de meeste mensen er heel blij mee en hebben ze de wat moeizamer post-operatieve fase er achteraf gezien wel voor over gehad.

Goed om ook te weten dat een onderooglid correctie de moeilijkste ingreep aan het gelaat is met betrekking tot de risico’s en ook de consequenties bij het niet juist uitvoeren (op de facelift waarschijnlijk na).

Een onderooglid correctie moet dus als een complexe ingreep worden gezien: daarom kan ik als ervaren plastisch chirurg u als potentiële cliënt voor een onderooglid correctie maar één duidelijk advies geven: zorg voor een afspraak bij de juiste professional, die gespecialiseerd is in dit soort operaties. Een plastisch chirurg is per uitstek hiervoor het best opgeleid en toegerust.

 

Fraai natuurlijk resultaat van een onderooglid correctie uitgevoerd door Prof dr. Berend van der Lei bij een 37 jarige vrouw: u ziet de foto van voor de ingreep (boven) en 3 maand na de ingreep (onder); de wal die haar moe maakt is totaal verdwenen, er is nog nauwelijks litteken zichtbaar.

Het prijsvergelijken van een behandeling is natuurlijk iets wat wij als Nederlanders ook altijd doen: begrijpelijk, je kan je geld maar een keer uitgeven: maar meestal maakt men de vergissing dat u niet betaalt voor de ingreep maar voor de (beperkte) ervaring van de behandelaar en eindigt u met hangende onderoogleden! Bezint voor u begint, u heeft maar twee mooie onderoogleden en maar één fraaie blik!

Overweegt u het verwijderen van wallen onder uw ogen, maak dan een afspraak met Prof. Aesthetics in Haren, vlak bij het station. Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van fillers, “liquid facelift” tot en met deep plane facelift) bent u bij Prof. Aesthetics in Groningen en Haren op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren (Groningen); bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina