Deep Plane Facelift: de beste facelift die je er natuurlijk goed uit laat zien

De Deep Plane Facelift; de beste facelift die je er natuurlijk goed uit laat zien; een minstens 10 jaar jongere versie van jezelf.

Prof. dr. Berend van der Lei van Prof. Aesthetics in Haren nabij Groningen; “Een natuurlijke facelift is iets wat we allemaal graag zouden willen ondergaan wanneer we hebben besloten een facelift uit te laten voeren om onze hals en kaaklijn te verbeteren, en er na afloop weer minstens 10 jaar jonger uit te zien.”

Een facelift is een ingreep die een groot effect heeft en zowel bij vrouwen als mannen wordt uitgevoerd.

Alhoewel vrouwen een Deep Plane Facelift vaker laten uitvoeren, zie je tegenwoordig toch de tendens dat ook mannen wat vaker ook aan hun uiterlijk en met name aan hun gezicht gaan doen: bij over hangende bovenooglid huid, bij wallen onder de ogen maar ook bij een uitgezakte hals en kaaklijn: dit allemaal om de oudere en vaak vermoeide uitstraling die niet meer past bij je innerlijk te corrigeren en er weer natuurlijk jonger en dynamisch uit te zien.

Bij Prof. dr. Berend van der Lei is de eerste keuze van behandeling van het beste type natuurlijke facelift: de Deep Plane Facelift. Met de Deep Plane Facelift kunnen de effecten van de huidveroudering uitgebreider aangepakt worden door de volledige huid en SMAS-laag als één geheel (en bloc) te liften. Dit leidt tot een veel natuurlijkere uitstraling, die wezenlijk anders is dan de facelifts oude stijl zoals bijvoorbeeld de populaire MACS lift, de minilift of de S-lift. De gezichtsverbeteringen na een Deep Plane Facelift gaan daardoor veel ‘langer mee’.

Prachtig voorbeeld van een heel goed geslaagde deep plane facelift bij een 54-jarige vrouw met herstel op natuurlijke wijze van haar hals-kaaklijn

Na een Deep Plane Facelift bent je simpelweg een 10 jaar jongere versie van je zelf en je ziet er goed uitgerust uit. Bovendien hebben de resultaten een veel blijvender effect. Naar mijn absolute overtuiging en met meer dan 20 jaar ervaring in de esthetische chirurgie van met name het gelaat is de Deep Plane Facelift in alle opzichten de beste en meest effectieve facelift techniek voor het verkrijgen van het mooiste natuurlijke resultaat dat vele malen beter en effectiever is dan ieder ander type facelift op dit moment. Op het ISAPS congres in Istanbul nu in september 2022 is dat ook meer dan duidelijk gebleken.

Omdat de Deep Plane Facelift technisch veeleisender is dan alle andere typen facelifts met het herpositioneren van de diepere weefsellagen, wat zeer gespecialiseerde vaardigheden en expertise vereist, zijn er wereldwijd maar een beperkt aantal plastisch chirurgen die deze natuurlijke facelift uitvoeren.

Wanneer je een facelift met een natuurlijk resultaat overweegt is een consult bij Prof. dr. Berend van der Lei in zijn private practice Prof. Aesthetics te Haren voor de regio Groningen een uitstekend adres hiervoor: hij heeft vele publicaties op zijn naam staan, ook over deze facelift, en voert deze procedure vaak uit.

Prof. dr. Berend van der Lei zal tijdens het consult uitgebreid met u de tijd nemen om voor u het best passende behandelplan te maken.

Prof. dr. Berend van der Lei heeft door zijn jarenlange ervaring en het hebben uitgevoerd van minimaal 10.000 operaties in het gelaat zoveel kennis en zicht op wat er voor mogelijkheden zijn, waardoor hij ook voor u de best passende oplossing kan aandragen voor het verkrijgen van een natuurlijk resultaat. Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van Deep Plane Facelift tot en met botox, filler, ooglidcorrecties etc.) bent u bij Prof. Aesthetics in Groningen en Haren op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice van Prof. Dr. Berend van der Lei aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren (GN). Bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina