De natuurlijke facelift? Dat is de facelift die je er natuurlijk goed uit laat zien.

Prof. dr. Berend van der Lei van Prof. Aesthetics in Haren, nabij Groningen; “Een natuurlijke facelift is iets wat we allemaal graag zouden willen ondergaan wanneer we hebben besloten een facelift uit te laten voeren om onze hals en kaaklijn te verbeteren en er na afloop weer duidelijk jonger uit te zien” .

De vraag is natuurlijk: wat voor soort facelift moet ik dan kiezen, een mini-lift, een MACs lift of een Deep Plane Facelift?

Veel mensen denken dat een kleine facelift voldoende is: een minifacelift liefst met maximaal en langdurig resultaat: maar dat is helaas niet mogelijk. Wel mogelijk is een goed effect na de ingreep maar geen langdurig effect. Na 3-5 jaar zijn we dan weer volledig terug bij af, en dat willen we natuurlijk niet.

De beste facelift is toch vaak een grotere procedure (kan vaak goed gebeuren onder plaatselijke verdoving) en wordt Deep Plane Facelift genoemd: diep onder huid en onder een specifieke laag (SMAS genoemd) wordt deze SMAS laag met huid en al aangetrokken. Het is dus een soort en block (huid en SMAS) facelift techniek. Dit geeft een langdurig resultaat dat er natuurlijk uitziet.

Daarom is bij Prof. dr. Berend van der Lei de Deep Plane Facelift vaak de eerste keuze van behandeling voor het beste en meest langdurige natuurlijke facelift.  Met de Deep Plane Facelift kunnen dus de effecten van huidveroudering uitgebreider en beter worden aangepakt doordat de volledige huid en SMAS-laag als één geheel (en bloc) wordt gelift. Dit leidt tot een veel natuurlijkere uitstraling, die wezenlijk echt anders is dan de facelift ‘oude stijl’ zoals bijvoorbeeld de populaire MACS lift, de minilift of de S-lift. De gezichtsverbeteringen na een Deep Plane Facelift ‘gaan langer mee’ dan bij de andere eerder genoemde facelifts “oude stijl”. (zie voorbeeld hieronder)

 

Deep plane facelift

Fraai voorbeeld van het resultaat van een deep plane facelift; zie het enorme verschil van de hals-kaaklijn

 

Na een Deep Plane Facelift zie je er vaak simpelweg een jaar of 10 jonger uit; een 10 jaar jongere versie van je zelf, maar wel natuurlijk en goed uitgerust. Bovendien hebben de resultaten een veel blijvender effect. Op het ISAPS-wereldcongres in Istanbul afgelopen september 2022 is ook meer dan duidelijk gebleken dat de Deep Plane Facelift de beste en mooiste natuurlijke resultaten geeft.

Omdat de Deep Plane Facelift technisch veeleisender is dan alle andere typen facelifts met het opspannen en strak-trekken van de diepere weefsellagen, wat zeer goede handvaardigheid en kennis vereist, zijn er in Nederland maar ook wereldwijd maar een beperkt aantal plastisch chirurgen die deze facelift goed en betrouwbaar kunnen uitvoeren.

Wanneer je een facelift met een natuurlijk resultaat overweegt is een consult bij Prof. dr. Berend van der Lei -in zijn private practice Prof. Aesthetics te Haren voor de regio Groningen- een uitstekend adres hiervoor: hij heeft vele publicaties op zijn naam staan, ook over de facelift, en voert de Deep Plane Facelift procedure vaak uit. Hij zal tijdens het consult uitgebreid met u de tijd nemen om een voor u best passend behandelplan te maken.

Prof. dr. Berend van der Lei heeft door zijn jarenlange ervaring en het hebben uitgevoerd van minimaal 10.000 operaties in het gelaat zoveel kennis en zicht op wat er voor mogelijkheden zijn, waardoor hij ook voor u de best passende oplossing kan aandragen voor het verkrijgen van een natuurlijk resultaat.

Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van Brotox, botox filler, bovenooglid correctie, onderooglid/wallen onder de ogen correctie, tot en met de Deep Plane Facelift), bent u bij Prof. Aesthetics in Groningen en Haren op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice van Prof. Dr. Berend van der Lei aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren. Bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

Deep plane facelift

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina