Ontdek de Deep Plane Facelift

Ontdek de Deep Plane Facelift: Een geavanceerde techniek voor verjonging en een jeugdige uitstraling van uw gelaat.

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid helaas haar stevigheid en elasticiteit. Dit resulteert in meer zichtbare plooien, zoals de neus-mondhoekplooi en de mond-kin plooi, en een verslapte hals en kaaklijn. Gelukkig biedt de Deep Plane Facelift een van de nieuwste en meest effectieve oplossingen om uw jeugdige uitstraling terug te krijgen. Deze techniek, uitgevoerd met vergelijkbare resultaten als Dr. Jacono uit New York, overtreft mini-lifts, MACS-lifts en High SMAS-lifts, al dan niet in combinatie met lipofilling.

Voor we ingaan op wat een Deep Plane Facelift precies is, gaan we eerst dieper in op de anatomie van het gezicht. Het gezicht bestaat uit vijf lagen, elk met een specifieke rol.

Mendelson BC, Aesthetic Plast Surg. 2008 Mar;32(2):185-95.

De huid en onderhuids vet vormen de eerste laag, die zorgt voor een stevige deklaag. Daaronder bevindt zich een isolerende vetlaag met bloedvaten om de huid te voeden. De derde laag, bekend als de SMAS-laag, is een spierlaag die gezichtsbeweging mogelijk maakt. De ligament- en vrije gezichtsruimte laag vormen de vierde laag, waarin de ligamenten de huid-, vet- en spierlagen aan het skelet verankeren.

Tot slot is er de botvlies laag, een sterke laag die het bot bedekt en van bloed voorziet.

De Deep Plane Facelift concentreert zich op laag vier, waar de ligamenten zich bevinden. Door deze ligamenten los te maken, kan de SMAS-laag beter en met minder spanning worden gelift. Hierdoor kan er meer huid worden verwijderd, wat leidt tot aanzienlijk betere liftresultaten in vergelijking met andere facelifttechnieken. Bovendien vindt de ingreep plaats in de vrije gezichtsruimte laag, die minder bloedvaten bevat, wat resulteert in minder bloedingen, blauwe plekken en zwelling na de operatie.

De voordelen van de Deep Plane Facelift zijn indrukwekkend. De chirurg kan de effecten van huidveroudering uitgebreider aanpakken door de huid en SMAS-laag als één geheel te liften. Hierdoor ontstaat een natuurlijkere uitstraling die langer meegaat dan bij andere facelifttechnieken. Bovendien herstelt de patiënt sneller omdat de operatie zich richt op diepere weefsellagen met minder schade en spanning op de huid.

 

Prachtig voorbeeld van een heel goed geslaagde deep plane facelift bij een 54-jarige vrouw met herstel op natuurlijke wijze van haar hals-kaaklijn

De Deep Plane Facelift is geschikt voor bijna iedereen tussen de 40 en 75 jaar die op zoek is naar duurzame verbetering van hun kaak-, nek- of halslijn. Het herstel na de ingreep is vergelijkbaar met andere facelifts, maar met minder blauwe plekken, zwelling en pijn. De meeste patiënten kunnen binnen twee weken weer aan het werk en hun sociale activiteiten hervatten.

Indien u eerder een facelift heeft gehad, kunt u alsnog kiezen voor een Deep Plane Facelift. Deze techniek is ideaal voor een tweede ingreep omdat het de diepere weefsellagen aanpakt die bij eerdere facelifts meestal onbehandeld zijn gebleven.

De volgende video licht de procedure toe:

Hoewel een Deep Plane Facelift technisch veeleisend is en gespecialiseerde expertise vereist, biedt het de meest effectieve resultaten. Het natuurlijke en langdurige effect van deze facelifttechniek maakt het de beste keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een prachtig en blijvend resultaat.

Prof. dr. Berend van der Lei heeft door zijn jarenlange ervaring en het hebben uitgevoerd van minimaal 10.000 operaties in het gelaat zoveel kennis en zicht op wat er voor mogelijkheden zijn, waardoor hij ook voor u de ideale specialist is voor het uitvoeren van een Deep Plane Facelift.

Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van liplift, Brotox, botox filler, bovenooglid correctie, onderooglid/wallen onder de ogen correctie, tot en met de deep-plane facelift), bent u bij Prof. Aesthetics in Groningen en Haren op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice van Prof. Dr. Berend van der Lei aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren. Bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina