Een ooglidcorrectie met Plexr, te mooi om waar te zijn

Prof. dr. Berend van der Lei, plastisch chirurg van Prof. Aesthetics in Haren bij Groningen: “Een bovenooglid correctie is een ingreep die een groot effect op de beleving door de cliënt en vooral ook op de beleving door anderen: je ziet er ineens een stuk beter uit!”

En wat zou er nou mooier zijn dan om een ooglid te kunnen corrigeren zonder operatie? Hiervoor is de Plexr behandeling bedacht. Plexr verhit de huid waardoor deze zou krimpen en klaar is je ooglidcorrectie. Bij een heel gering overschot zou het misschien kunnen werken maar meestal werkt het niet: de huid is verbrand en rood en je ziet er een paar weken niet uit. Ik heb zelf een dergelijke behandeling meerdere keren uitgevoerd gezien op de onderoogleden, en dat heeft alleen maar geleid tot een zeer lange herstelperiode zonder ook maar enig positief effect: een verkleurde huid met nog steeds wallen onder de oogleden.

Ben je bang voor een plastisch chirurgische behandeling van een ooglidcorrectie, doe dan zeker geen Plexr behandeling. Ook die is pijnlijk, heeft een veel langere hersteltijd en geeft bovendien vaak verkleuring van de huid: geloof niet in de sprookjes van deze zogenaamde nieuwste methode voor niet chirurgische ooglidcorrectie. Het leidt nooit of bijna nooit tot een goed en voorspelbaar resultaat! Wanneer je echt een voorspelbaar goed resultaat wil, dan heb je gewoon een plastisch chirurgische ooglidcorrectie nodig. Want, was de Plexr een topbehandeling voor oogleden, dan werden er allang geen plastisch chirurgische ooglidcorrecties meer uitgevoerd in Nederland en de rest van de wereld.

Wanneer je serieus een ooglidcorrectie overweegt, dan is een consult bij Prof. dr. Berend van der Lei in zijn private practice Prof. Aesthetics te Haren voor de regio Groningen een uitstekend adres hiervoor: hij heeft vele publicaties op zijn naam staan over ooglid correcties en voert deze procedure wekelijks in grote aantallen uit, al meer dan 25 jaar.

Prof. dr. Berend van der Lei neemt uitgebreid de tijd met u om tot een juiste diagnose en een voor u best passend behandelplan te maken via zogenaamde shared decision making: in overleg met u -en rekening houdend met al uw wensen en mogelijkheden- voor u de best passende oplossing en behandelplan. Vaak worden zowel de boven als onderoogleden in een keer behandeld wanneer er voor beide een indicatie bestaat tot behandelen. Een tegelijkertijd uitgevoerde uitgebreide onderooglid correctie met bovenooglid correctie kan tot een nog perfecter resultaat leiden.

Prof. dr. Berend van der Lei heeft door zijn jarenlange ervaring en het hebben uitgevoerd van minimaal 5000 bovenooglid correcties met alle varianten en aanvullende behandelingen erbij zoveel kennis en zicht op wat er voor mogelijkheden zijn, waardoor hij ook voor u, zowel voor de man als de vrouw, de beste oplossing kan aandragen wanneer u last heeft van het minder fraai aspect van uw oogleden met er tevens moe uitzien.

Bovenooglidcorrectie

Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van botox, filler, ooglidcorrectie tot en met de deep-plane facelift) bent u bij Prof. Aesthetics in Groningen en Haren op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren (Groningen); bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina