Wallen onder de onderoogleden

Prof. dr. Berend van der Lei van Prof. Aesthetics in Haren bij Groningen: Zie je er vermoeid uit, ervaar je jezelf alsof je oververmoeid bent, heb je wallen onder de ogen, dan is een onderooglid correctie eventueel met een bovenooglid correctie gecombineerd mogelijk de beste oplossing.

Wallen onder de ogen kunnen goed opgelost worden, sterker nog; wallen met het ‘ervaren van er vermoeid uitzien’ is het moment om er eventueel iets aan te doen dus.

Wallen onder de oogleden kunnen heel goed plastisch chirurgisch behandeld worden.  Echter, het postoperatief beloop kost enige tijd en, indien niet goed uitgevoerd, kent wat risico’s op het ontstaan van hangende onderoogleden. Prof. dr. Berend van der Lei heeft hiervoor een speciale techniek ontwikkeld om dit risico na een onderooglid correctie nagenoeg te minimaliseren.

Zoals eerder in blogs gezegd: met enige regelmaat wordt een onderooglidcorrectie toch ook gecombineerd met een bovenooglidcorrectie omdat de huid van de bovenoogleden dan ook uitgezakt is en over de bovenoogleden hangt; dit geeft een dubbel gevoel van er moe uitzien.

De wallen van de onderoogleden zijn gewoon uitpuilende vetkussentjes; dit vet wordt bij een onderooglid correctie verwijdert of verplaatst.

Een onderooglid correctie moet wel als een complexe ingreep worden gezien: daarom kan ik als zeer ervaren plastisch chirurg u als potentiële cliënt voor een onderooglid correctie maar 1 duidelijk advies geven: zorg voor een afspraak bij de juiste professional, die gespecialiseerd is in dit soort operaties. Een plastisch chirurg is per uitstek hiervoor het best opgeleid en toegerust.

Het prijsvergelijken van een behandeling is natuurlijk iets wat wij als Nederlanders altijd doen: begrijpelijk. Maar meestal maakt men de vergissing dat u niet betaalt voor de ingreep maar voor de (beperkte) ervaring van de behandelaar en eindigt men met hangende onderoogleden! Bezint voor u begint, u heeft maar twee mooie onderoogleden en maar één fraaie blik!

Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van botox, filler, ooglidcorrectie tot en met de deep-plane facelift) bent u bij Prof. Aesthetics in Groningen en Haren op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren (Groningen); bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

 

Natuurlijk resultaat bij een 45-jarige vrouw voor en na een onderooglid correctie

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina