Lipvergroting, of beter gezegd: lip-volume vergroting

Prof. dr. Berend van der Lei van Prof. Aesthetics in Haren bij Groningen: “Het hebben van enorm volle dikke lippen is een trend geweest, zeker via social media maar is alweer op zijn retour: wat we vooral nu mooi vinden is natuurlijke, volle lippen.”

Met het ouder worden neemt helaas het lip volume af. Ze kunnen dusdanig dun worden dat er nauwelijks meer enige zichtbaarheid is. Als de lip dan ook nog langer is geworden kan dit een wat te oud ogende en lijzige indruk wekken.

Ook kan van nature/ in aanleg het zo zijn dat je weinig normaal lip volume hebt.

In geval van alleen lip volume afname/ te weinig lipvolume is een lipvergroting met een goede hyaluronzuur filler het beste. Het plaatsen van een lipfiller gebeurt bij Prof. Aesthetics altijd onder een nagenoeg pijnloos geplaatste verdoving, zodat er zonder pijn een perfecte plaatsing kan plaatsvinden van de filler: we streven naar een mooi natuurlijk resultaat waarbij de bovenlip en onderlip verhouding klopt; 1/3 versus 2/3.

Meestal plaatsen we 1 cc lip filler, eventueel na drie maand nog eens aangevuld zodat er een resultaat ontstaat wat zeker meer dan 12-16 maand aanhoudt.

Prachtig voorbeeld van een natuurlijke lip-vergroting met respect voor behoud ideale verhouding boven – onderlip.

Wanneer het lip volume te laag is maar ook de lip te lang is, dan is eerst het uitvoeren van een liplift de aangewezen route. Bij de liplift wordt onder de neus onder plaatselijke verdoving centraal een stukje huid van de bovenlip (vaak 4-6 mm hoog) verwijderd. Het litteken komt te liggen in de schaduw van de neus, langs de zogenaamde cosmetische grenzen van de neus: hierdoor wordt het litteken snel al nauwelijks zichtbaar. Door de lip lift neemt ook de projectie van de bovenlip toe zodat het lijkt dat u weer een vollere bovenlip heeft. Vaak moet voor een nog perfecter resultaat nog wel het volume van de bovenlip nog extra aangevuld worden met een lipfiller.

Wat er ook aan de hand is met uw lip, lipvolume en/of liplengte, Prof dr. Berend van der Lei zorgt ervoor dat de  balans van uw lip / bovenlip / onderlip en de verhouding hiertussen weer zodanig herstelt is dat uw er duidelijk weer jeugdiger en jonger uitziet. En dat is wat prof. Dr. Berend van de Lei altijd voor ogen staat: een natuurlijk ogend goed uitziende verhouding van de lippen te (re)creëren: zoals we in het Engels mooi kunnen zeggen “to preserve and enhance your natural beauty”.

Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van botox, filler, lip lift bovenooglid correctie tot en met de voorhoofdslift en deep-plane facelift) bent u bij Prof. Aesthetics op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren (Groningen); bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina