Onderooglidcorrectie, wallen verwijderen? Mannen willen dat ook.

Prof. dr. Berend van der Lei van Prof. Aesthetics in Haren bij Groningen: “Als we wallen onder de ogen hebben geeft dat de indruk dat we er vermoeid uitzien. De hamvraag is waarom we dit zo ervaren? Waarschijnlijk omdat we ons fysiek inspannen we toch iets meer tekenen onder de onderoogleden en dit dan geassocieerd wordt met moe zijn: een basis uitdrukking die al sinds mensenheugenis in ons brein is gegrift.

Uiteindelijk ben je het zat steeds maar te horen dat je er moe uit ziet en je je helemaal niet moe voelt. Wil je dan van je wallen af, dan is een onderooglid correctie vaak de aangewezen manier voor behandeling: Fillers kunnen maar beperkt je onderooglid-aspect verbeteren en kunnen alleen dan goed effectief zijn wanneer je traangootje opgevuld wordt om zo de overgang onderooglid/beperkte onderooglid wal naar de wang te verzachten.

Maar wil van je wallen af, dan is daarvoor is alleen een onderooglidcorrectie echt de oplossing.

Steeds meer mannen zie ik in mijn praktijk die of een Brotox behandeling willen (botox voor mannen) om er minder nors uit te zien door forse fronsen, of er minder vermoeid uit willen zien door de wallen van hun onderoogleden en daarom een onderooglidcorrectie willen. Wat je zeker moet weten is dat -in tegenstelling tot een Brotox behandeling- een onderooglidcorrectie wel enige hersteltijd kost. Zeker een aantal weken voordat de meeste zwelling en het zichtbaar geopereerd zijn is verdwenen.

Goed is het ook om te weten dat een onderooglidcorrectie (waarschijnlijk op de facelift na) een van de moeilijkste correcties aan het gelaat is met betrekking tot de risico’s en de consequenties bij het niet juist uitvoeren.

Een onderooglidcorrectie is dus een complexe ingreep; daarom kan ik als zeer ervaren plastisch chirurg jou als potentiële cliënt voor een onderooglidcorrectie maar één duidelijk advies geven: zorg voor een afspraak bij de juiste professional die gespecialiseerd is in dit soort operaties: een plastisch chirurg is hiervoor bij uitstek het best opgeleid en toegerust.

Fraai natuurlijk resultaat van een onderooglid correctie uitgevoerd bij een 50-jarige man: u ziet de foto van voor de ingreep (links) en 6 maanden na de ingreep (rechts). De wallen, die op de linkerfoto de indruk van vermoeidheid geven zijn op de rechterfoto (na de ingreep) verdwenen, de littekens zijn niet zichtbaar.

Het prijsvergelijken van een ooglidcorrectie is natuurlijk iets wat wij als Nederlanders altijd doen, maar meestal maakt men de vergissing dat je niet betaalt voor de ingreep maar voor de (beperkte) ervaring van je behandelaar en eindig je met hangende onderoogleden! Bezint eer je begint, je hebt maar twee mooie onderoogleden en maar één fraaie blik!

Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van Brotox, botox filler, bovenooglid correctie, onderooglid/wallen onder de ogen correctie, tot en met de deep-plane facelift), bent u bij Prof. Aesthetics in Groningen en Haren op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice van Prof. Dr. Berend van der Lei aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren. Bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina