Vermoeide uitstraling, een ooglidcorrectie of filler behandeling kan de oplossing zijn

Ziet u er vermoeid uit en/of krijgt u regelmatig opmerkingen dat u er vermoeid uitziet? Dan is een consult bij Prof. Aesthetics in Haren (vlak bij Groningen) bij Prof. dr. Berend van der Lei misschien een goede reden om dit in kaart te brengen waardoor dit komt. Verschillende zaken die optreden met het ouder worden (zie Figuur 1 hier onder) kunnen er de oorzaak van zijn: wallen onder de oogleden, een scherpe begrenzing van het onderooglid door het traangootje, of overhangende bovenoogleden en/of een forse frons. Door het stellen van de juiste diagnose (waardoor het komt) kan ook de juiste behandeling worden ingesteld.

Ooglidcorrectie - filler behandeling

 

Figuur 1: hoe door de tijd de veroudering rond de ogen bepaalt hoe je dit ervaart en anderen dit (zouden kunnen) ervaren

 

Voor echte wallen onder je onderoogleden is een chirurgische onderooglid correctie aangewezen: voor een scherpe begrenzing van het onderooglid is vaak een filler behandeling van dit zogenaamde traangootje het beste. Voor overhangende bovenoogleden een bovenooglid correctie, en voor te forse frons een botox behandeling.

Waar moet je dan naar toe, zie je door de bomen nog het bos: waar kun je het beste terecht voor al die behandelingen die maken dat je er minder moe uit gaat zien in Groningen?

Bedenk wel: het is uw gezicht: iemand met uitgebreide ervaring en kennis en kunde is aangewezen. U heeft maar een goede mogelijkheid voor de eerste en meest succesvolste behandeling.

Veel van de zojuist genoemde behandelingen worden vaak als relatief eenvoudige behandelingen gezien; dat is dan ook de reden dat het op vele plaatsen wordt aangeboden door vele soorten dokters: van huisarts tot zelfs cosmetisch arts! Maar het resultaat van een minder goed uitgevoerde behandeling is vaak maar al te duidelijk zichtbaar. Bij Prof. Aesthetics in Haren (vlak bij Groningen, waar ik, Prof. dr. Berend van der Lei mijn private practice voer) bent u zeker op een van de beste adressen in Groningen voor een analyse waarom u er vermoeid uitziet.

Het prijsvergelijken van een behandeling is natuurlijk goed, maar meestal maakt men de vergissing dat u niet betaald voor de ingreep maar voor de (beperkte) ervaring. Bezint voor u begint, u heeft maar een gezicht en mogelijkheid tot het verkrijgen van weer een minder vermoeide blik!

Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van Brotox, botox filler, bovenooglid correctie, onderooglid/wallen onder de ogen correctie, tot en met de deep-plane facelift), bent u bij Prof. Aesthetics in Groningen en Haren op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice van Prof. Dr. Berend van der Lei aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren. Bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

Ooglidcorrectie - filler behandeling

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina