Ooglidcorrectie in Groningen: bovenoogleden en wallen

Waar kun je het beste terecht voor een ooglidcorrectie in Groningen? Een boven ooglid correctie wordt vaak als relatief eenvoudige ingreep gezien. Technisch is het uitvoeren van een boven ooglidcorrectie misschien niet heel moeilijk, maar de juiste indicatie, planning van de littekens, rekening houden met wel of niet uitpuilen van vet (van vooral het mediale vet compartiment), de positie en eventuele asymmetrie van de wenkbrauw, de volheid van de wenkbrauw, de lachrimpels, het wel of niet veel fronzen etc. maakt dat er vele factoren zijn waar rekening mee gehouden dient te worden. Soms is alleen botox gebruik voldoende indien het overhangen van de huid bij de oogleden wordt veroorzaakt door fors fronzen. Kortom, er zijn vele zaken waar rekening mee gehouden dient te worden en dat maakt dat uitgebreide ervaring hiermee van uw behandelaar een must is.

Het corrigeren van de wallen onder de oogleden, een onderooglidcorrectie is een van de meest moeilijke operaties in het gelaat, en een waarvan de gevolgen bij het niet goed uitvoeren en/of het optreden van complicaties tot allerlei duidelijk zichtbare afwijkingen kan leiden: hangende onderoogleden, droopy eyes etc.

Bij Prof. Aesthetics in Haren (vlak bij Groningen, waar ik, Prof dr. B van der Lei mijn eigen praktijk voer, bent u zeker op een van de beste adressen in Groningen voor een ooglidcorrectie. Daarom kan ik, als zeer ervaren plastisch chirurg u als potentiële cliënt voor een ooglidcorrectie maar een duidelijk advies geven: zorg voor een afspraak bij de juiste professional, die al de eerdergenoemde aspecten tot zijn kennis en opleidingsgebied heeft.

BovenooglidcorrectieHet prijsvergelijken van een behandeling is natuurlijk goed, maar meestal maakt men de vergissing dat men niet betaald voor de ingreep maar voor de (beperkte) ervaring! Bezint voor u begint, u heeft maar twee mooie boven en onder oogleden en maar een fraaie blik! En bij het niet goed slagen ervan kan dat tot zeer zichtbare en vervelende uiterlijke aspecten leiden.

Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van Brotox, botox filler, bovenooglid correctie, onderooglid/wallen onder de ogen correctie, tot en met de deep-plane facelift), bent u bij Prof. Aesthetics in Groningen en Haren op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice van Prof. Dr. Berend van der Lei aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren. Bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

ooglidcorrectie vrouw

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina