Ooglidcorrectie bij mannen: moet niet te vrouwelijk worden maar wel duidelijk beter

Prof. dr. Berend van der Lei: “Steeds meer mannen laten tegenwoordig ook een bovenooglid correctie uitvoeren.” Ze doen dat om van het vermoeide gevoel af te komen en er ook wat beter en minder vermoeid uit te zien.

Echter, in aanleg hebben mannen minder zichtbaarheid van hun bovenoogleden door de natuurlijk lagere wenkbrauw stand: daar moeten we bij een bovenooglid correctie bij de man zeker rekening mee houden, want anders feminiseren we de man te veel. Een man moet er ook na een bovenooglid correctie nog steeds natuurlijk mannelijk uitzien; mannen hebben van nature een lagere en dikkere wenkbrauw en hebben van nature minder zichtbaarheid van hun bovenoogleden en dat moet dus zeker zo blijven.

Wat soms wel extra nodig is bij de man is een Brotox behandeling: een botox behandeling voor de stevige frons bij mannen; deze behandeling zorgt ervoor dat de wenkbrauwen niet te veel gaan hangen.

Heb je het gevoel dat je er wat grimmig en boos uit ziet, een zwaar gevoel van je oogleden hebt, dan is een consult bij prof. dr. Berend van der Lei in zijn private practice Prof. Aesthetics te Haren voor de regio Groningen hét adres: Prof. dr. Berend van der Lei heeft vele publicaties op zijn naam staan over ooglidcorrecties en voert deze procedure wekelijks in grote aantallen uit, al meer dan 25 jaar.

Prof. dr. Berend van der Lei zal uitgebreid de tijd met u nemen om tot een juiste diagnose en een voor u best passend behandelplan te maken, ‘shared decision’ heet dat. In overleg met u en rekening houdend met al u wensen en mogelijkheden voor u de best passende oplossing en behandelplan maken. Een bovenooglidcorrectie uitgevoerd en aangepast aan de mannelijke idealen is dan het beste. Daarnaast is er dan ook de mogelijkheid om de wallen van de onderoogleden mee te behandelen om tot een nog perfecter resultaat te komen.

Uw plastisch chirurg

Prof. dr. Berend van der Lei heeft door zijn jarenlange ervaring en het hebben uitgevoerd van minimaal 5000 bovenooglid correcties met alle varianten en aanvullende behandelingen erbij zoveel kennis en zicht op wat er voor mogelijkheden zijn, waardoor hij ook voor u, en ook zeker voor een man, de best passende oplossing kan aandragen wanneer u last heeft van overhangende oogleden.

Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van Brotox, botox filler, bovenooglid correctie, onderooglid/wallen onder de ogen correctie, tot en met de deep-plane facelift), bent u bij Prof. Aesthetics in Groningen en Haren op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice van Prof. Dr. Berend van der Lei aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren. Bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina