Uw ooglidcorrectie perfect uitgevoerd

Prof. Aesthetics: de privékliniek van Prof. dr. Berend van der Lei in Haren (bij Groningen) om uw ooglid correctie te laten uitvoeren

Er zijn verschillende redenen om een bovenooglid correctie uit te voeren, variërend van fysieke klachten tot en met redenen van er frisser uit willen zien. Klachten en redenen kunnen zijn: een zwaar en moe gevoel van de oogleden, er moe en minder uitgerust uitzien, en huid hangend op de bovenoogleden, het continue optrekken van het voorhoofd om zodoende te compenseren voor de overhangende oogleden. Wanneer je om zojuist genoemde klachten en redenen een bovenooglid correctie wilt laat uitvoeren is een afspraak hierover te maken (een consult) bij Prof. dr. Berend van der Lei in zijn private practice Prof. Aesthetics te Haren een heel goede keuze.

Prof. dr. Berend van der Lei zal dan uitgebreid met u de tijd nemen om tot een juiste diagnose en een voor u best passend behandelplan te maken. “Shared decision making” heet dat: in overleg met u en rekening houdend met al uw wensen en mogelijkheden voor u de best passende oplossing bedenken en behandeling uitvoeren.

Behalve het uitvoeren van een bovenooglid correctie, kan het soms ook zeer zinvol zijn een aanvullende behandeling uit te laten uitvoeren omdat dit het effect van de bovenooglid correctie enorm vergroot: bijvoorbeeld het uitschakelen van de fronsspier door middel van botuline toxine om te voorkomen dat u door het veelvuldig fronsen uw wenkbrauwen extra naar beneden trekt waardoor u extra “zware oogleden” lijkt te hebben. Ook kan het zinvol zijn om gelijktijdig met de ooglidcorrectie de wenkbrauw wat te liften omdat deze hangt en daardoor ook voor extra zware oogleden zorgt. Een wenkbrauwlift dit kan ook op vele manieren worden uitgevoerd, variërend van een inwendige wenkbrauwlift via de bovenooglid correctie, door middel van een klein beetje huid weghalen boven de wenkbrauw (uitwendige wenkbrauw lift)  tot en met het weer wat voller maken van de wenkbrauw en daardoor wat liften van de wenkbrauw met een lokale filler behandeling.

Prof. dr. Berend van der Lei heeft door zijn jarenlange ervaring en het hebben uitgevoerd van minimaal 4000 bovenooglid correcties met alle varianten en aanvullende behandelingen erbij zoveel kennis en zicht op wat er voor mogelijkheden zijn, waardoor hij ook voor u de best passende oplossing kan aandragen wanneer u last heeft van overhangende oogleden.

Milanese/Scalpel-shaped ooglidcorrectie
Prachtig geslaagd voorbeeld bij een 45-jarige vrouw met de Milanese/Scalpel-shaped ooglidcorrectie techniek; door deze techniek loopt de contour van het bovenooglid ook aan de zijkanten fraai door.

Logo Prof. Aesthetics kliniek voor ooglidcorrecties en verjonging, fillers en botox Groningen

 

 

 

 

 

 

 

Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van Brotox, botox filler, bovenooglid correctie, onderooglid/wallen onder de ogen correctie, tot en met de deep-plane facelift), bent u bij Prof. Aesthetics in Groningen en Haren op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice van Prof. Dr. Berend van der Lei aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren. Bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina