Preserve & enhance your beauty

De beste behandeling (van botox frons tot deep-plane facelift) is de behandeling die het best bij u past en wordt uitgevoerd door een behandelaar met zeer veel ervaring en die u vertrouwd; bij Prof. Aesthetics van Prof. dr. B. van der Lei bent u op het juiste adres.

Preserve & Enhance Your Beauty; dat is het waar het omgaat als je een verandering wilt van je huidige uitstraling: zelfs kleine details maken juist het verschil; iets meer volume in je gezicht, een frons minder, een ooglidcorrectie, of eventueel zelfs een facelift als je kaaklijn en hals niet meer bij je past.

Het is niet zomaar iets wanneer je je gezicht toevertrouwd aan je behandelaar; die moet vertrouwd aanvoelen/zijn, heel goed begrijpen wat je dwars zit en je graag anders ziet en heel erg goed weten en kunnen wat hij als behandeling voorstelt. Bij mij, Prof. dr. Berend van der Lei, bent u hiervoor op een zeer goed adres wanneer het over uw gelaat gaat, uw uitstraling. Met meer dan 25 jaar ervaring met vele duizenden behandelingen van het gelaat, zal ik u advies geven en eventueel behandelen alsof het om zijn eigen familie of vrienden gaat.

Waar gaat het om?

Het gaat er vaak om hoe u zich voelt qua uitstraling. De eerste indruk die anderen van je hebben. En als dat allemaal niet meer klopt bij je eigen gevoel kun je de keuze maken om er iets aan te doen: dat kan variëren van iets kleins (een botox of filler behandeling) tot een facelift toe.

De beste facelift is de facelift die het best bij u past: voor de een is dat alleen een facelift die alleen uw natuurlijke uitstraling versterkt, voor de andere is dat een facelift die u minstens 10 jaar jonger maakt. Daarom is geen een facelift techniek per se het beste, maar moet je als behandelend plastisch chirurg wel over een groot arsenaal facelift technieken beschikken: daarvoor bent u bij Prof. dr. Berend van der Lei, plastisch chirurg en eerste hoogleraar Esthetische Plastische Chirurgie in Nederland (zelfs Europa) wel op een van de beste adressen in Nederland. Samen met u beslissen we wat voor u de beste facelift techniek is; “shared decision making”. Zo maken we samen de keuze wat het beste bij u past, of het nu een mini facelift betreft of de meest uitgebreide vorm van een facelift, de deep plane facelift.

Waar ook voor gekozen wordt: iedere facelift moet altijd leiden tot een natuurlijk resultaat. Soms horen daar aanvullende behandelingen bij zoals het gebruik van extra vet, PRP of stamcellen om uw huid te verbeteren, een ooglidcorrectie, een wenkbrauw lift etc. Met al deze genoemde behandelingen (en nog veel meer) heeft Prof. dr. Berend van der Lei al meer dan 25 jaar lang uitgebreide ervaring.

resultaat van deep-plane facelift
Fraai natuurlijk resultaat van deep-plane facelift bij een 55 jarige patiënte

U bent wie u bent, maar uw uiterlijk en vooral uw gelaat laat anderen een indruk achter over hoe ze u zien en beleven; dat moet kloppen en gaat helaas met het ouder worden soms verloren; dat ervaart u dan ook wanneer u in de spiegel kijkt. U wilt dan het liefst weer een uitstraling ervaren die bij u past, weer worden die u bent, maar dan wel op een gepaste manier: een deep plane facelift kan daar vaak heel veel in doen, maar een minifacelift, en ooglidcorrectie of wenkbrauwlift kan soms ook al voldoende zijn.

Om samen de juiste beslissing te kunnen maken is het maken van een afspraak met mij persoonlijk het beste: tijdens het consult wordt naar uw wensen geluisterd en kijken we vervolgens samen voor de spiegel wat maakt dat u een eventuele facelift, correctie van uw hals of kaaklijn, of ooglidcorrectie wenst. Samen gaan we voor het voor u best passende natuurlijke resultaat.

Prof. dr. Berend van der Lei heeft door zijn jarenlange ervaring en het hebben uitgevoerd van minimaal 10.000 operaties in het gelaat zoveel kennis en zicht op wat er voor mogelijkheden zijn, waardoor hij ook voor u de best passende oplossing kan aandragen voor het verkrijgen van een natuurlijk resultaat.

Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van Brotox, botox filler, bovenooglid correctie, onderooglid/wallen onder de ogen correctie, tot en met de deep-plane facelift), bent u bij Prof. Aesthetics in Groningen en Haren op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice van Prof. Dr. Berend van der Lei aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren. Bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

resultaat van deep-plane facelift

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina