Facelift… De Deep Plane Facelift of toch een Mini Facelift?

De deep plane facelift is meer dan alleen maar een beetje huid straktrekken. Het is het volledig losmaken van de diepere aanhechtingen van de huid aan het gelaat en het vervolgens zodanig redrapen van de huid in de positie zoals het was toen u jong was. Met als resultaat dat u weer een strakke hals en kaaklijn krijgt. Het resultaat van een deep plane facelift is duurzaam en geeft een natuurlijk resultaat. Sinds Prof. dr. Berend van der Lei deze techniek heeft geïntroduceerd in zijn praktijk en al een aantal jaren deze techniek als eerste keuze facelift toepast, zijn de resultaten ongeëvenaard goed geworden.

De volgende video licht de procedure toe:

Afhankelijk van het volume van het gezicht voert Prof. dr. Berend van der Lei ook met regelmaat aanvullend lipofilling van het gelaat uit. Bovendien, wanneer er ook sprake is van hangende wenkbrauwen, oogleden en/of wallen onder de oogleden, dan wordt de deep plane facelift ook vaak gecombineerd met een voorhoofdslift, bovenooglid correctie en/of een uitgebreide ooglidcorrectie om weer een goede balans van het gezicht te krijgen en alles in de juiste proporties te krijgen.

Er is nauwelijks meer plaats voor een vorm van een mini facelift, zoals de MACS lift of de PRS lift. Wat de meeste mensen bedoelen met de vraag naar een mini facelift is dat ze een natuurlijk goed resultaat willen bereiken met minimale littekens en minimale kosten. Logisch, dat zou iedereen wel willen, maar sprookjes bestaan nu eenmaal niet. Alleen met de deep plane facelift (die ook minimale littekens heeft) is een natuurlijk fraai resultaat te bereiken dat langdurig aanhoudt. De meeste mensen zien en voelen zich na een goed geslaagde deep plane facelift minimaal 10 jaar jonger. Je blijft dus echt wel je zelf, maar gaat er qua uiterlijk minimaal 10 jaar jonger uitzien. Back in time dus!

Fraai natuurlijk resultaat van een deep plane facelift bij een vrouw van 54 jaar oud.

Dus wanneer je een facelift met een natuurlijk resultaat overweegt, is het maken van een oriënterende afspraak bij Prof. dr. Berend van der Lei in zijn private practice, Prof. Aesthetics te Haren voor de regio Groningen een uitstekende keuze. Hij voert facelifts al jaren uit en is zeer ervaren met facelifts. Met name de deep plane facelift.

Prof. dr. Berend van der Lei zal tijdens het consult uitgebreid met u de tijd nemen om een behandelplan te maken dat het best bij uw gezicht past.

Prof. dr. Berend van der Lei heeft door zijn jarenlange ervaring en het hebben uitgevoerd van minimaal 10.000 operaties in het gelaat zoveel kennis en zicht op wat er voor mogelijkheden zijn, waardoor hij ook voor u de best passende oplossing kan aandragen voor het verkrijgen van een natuurlijk resultaat.

Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van liplift, Brotox, botox filler, bovenooglid correctie, onderooglid/wallen onder de ogen correctie, tot en met de deep-plane facelift), bent u bij Prof. Aesthetics in Groningen en Haren op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice van Prof. Dr. Berend van der Lei aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren. Bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina