Ontdek Prof. Aesthetics

Ontdek Prof. Aesthetics: De privékliniek van Prof. Dr. Berend van der Lei, gelegen in Haren, nabij Groningen, waar u uw ooglidcorrectie kunt laten uitvoeren.

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor een boven- of onder-ooglidcorrectie, variërend van fysieke ongemakken tot esthetische wensen. Klachten zoals een zwaar en vermoeid gevoel van de oogleden, een vermoeide uitstraling en overtollige huid op de oogleden kunnen worden aangepakt. Ook kan het optrekken van het voorhoofd om de hangende oogleden te compenseren een reden zijn om een correctie te overwegen. Bij Prof. Dr. Berend van der Lei kunt u een consult plannen om uw specifieke klachten en wensen te bespreken en gezamenlijk tot een passend behandelplan te komen. “Shared decision making” staat hierbij centraal, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en mogelijkheden om de meest geschikte oplossing te vinden en uit te voeren.

Naast een ooglidcorrectie kan het soms gunstig zijn om aanvullende behandelingen te overwegen, die het effect van de correctie aanzienlijk kunnen vergroten. Zo kan het uitschakelen van de frons spier met botuline toxine voorkomen dat het veelvuldig fronsen uw wenkbrauwen extra naar beneden trekt, wat kan leiden tot een vermoeide uitstraling. Ook kan een wenkbrauwlift een waardevolle aanvulling zijn op de ooglidcorrectie, vooral als de wenkbrauw ook zorgt voor een zwaarder ogende bovenoogleden. De wenkbrauwlift kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, zoals een inwendige wenkbrauwlift tijdens de bovenooglidcorrectie, een uitwendige wenkbrauwlift waarbij een kleine hoeveelheid huid boven de wenkbrauw wordt verwijderd, of door de wenkbrauw iets voller te maken en op te liften met een lokale filler behandeling.

Met meer dan 4000 uitgevoerde ooglid correcties, inclusief alle mogelijke varianten en aanvullende behandelingen, beschikt Prof. Dr. Berend van der Lei over uitgebreide ervaring en kennis. Dit stelt hem in staat om voor elke individuele situatie de meest geschikte oplossing aan te dragen, indien u last heeft van overhangende oogleden. Bij Prof. Aesthetics kunt u rekenen op hoogwaardige zorg en een geslaagde bovenooglidcorrectie, uitgevoerd door Prof. Dr. Berend van der Lei.

Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van liplift, Brotox, botox filler, bovenooglid correctie, onderooglid/wallen onder de ogen correctie, tot en met de deep-plane facelift), bent u bij Prof. Aesthetics in Groningen en Haren op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice van Prof. Dr. Berend van der Lei aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren. Bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina