Wallen onder de ogen: doe een onderooglid correctie

Prof. dr. Berend van der Lei van Prof. Aesthetics in Haren bij Groningen: “Als we wallen onder de ogen hebben geeft dat de indruk dat we er enorm vermoeid uitzien. Mensen vragen dan met regelmaat: ben je moe, heb je wel goed geslapen? Ook als je jezelf in de spiegel ziet of op een selfie/ whatsapp plaatje ervaar je dit gevoel: sterker nog, het maakt je uiteindelijk moe van dit aspect.

Het corrigeren van de wallen onder de onderoogleden is heel goed mogelijk in Prof. Aesthetics van Prof.dr. Berend van der Lei in Haren nabij Groningen: de wallen zitten vaak vlak onder het onderooglid en zijn dan meestal uitpuilend vet, maar ze kunnen ook lager zitten en dan is er vaak een combinatie van uitgezakt vet met vocht: we spreken in het medisch jargon vaak van festoons of malar bags: een vaak lastige combinatie om te behandelen: maar toch kunnen we dat !!!!

Wil je af van je wallen, dan is een consult bij Prof. Aesthetics (book online op www.profaesthetics.nl of bel met het secretariaat op 050-896007,  dagelijks van 8 – 17 uur) de beste eerste stap. Prof. dr. Berend van der Lei neemt alle tijd voor je en zal bespreken wat haalbaar is: hij geeft een reëel beeld van het te verwachten resultaat en wijst je natuurlijk ook op de risico’s en consequenties van een onderooglid correctie: goed is om te weten dat een onderooglid correctie best wel een van de moeilijkste correcties aan het gelaat is met betrekking tot de risico’s en ook de consequenties bij het niet juist uitvoeren (op de facelift waarschijnlijk na). Daarom bent U bij Prof.dr. Berend van der Lei op een van de beste adressen voor een dergelijk probleem.

 

 

 

 

 

Fraai natuurlijk resultaat van een uitgebreide onderooglid correctie uitgevoerd door Prof. dr. Berend van der Lei bij een 61-jarige vrouw met zogenaamde malar bags/festoons: vocht wallen: u ziet links de foto van voor de ingreep en rechts 3 maand na de ingreep. De “vocht” wallen, die op de linker foto de indruk van vermoeidheid geven,  zijn totaal verdwenen en de littekens zijn nauwelijks meer zichtbaar.

Natuurlijk zult u altijd ook prijsvergelijken van ooglidcorrecties: maar maakt niet de vergissing dat ergens anders veel minder betaald voor dezelfde ingreep; waarschijnlijk betaal je voor de (beperkte) ervaring en voor je het weet eindig je met hangende onderoogleden! Bezint eer je begint, je hebt maar twee mooie onderoogleden en maar een fraaie blik!

Voor optimale zorg, advies en behandeling van uw gezicht (van lip- tot wenkbrauwlift, Brotox, botox filler, bovenooglid correctie, onderooglid/wallen onder de ogen correctie, tot en met de deep-plane facelift), bent u bij Prof. Aesthetics in Groningen en Haren op het “hoogste” en beste adres; mijn private practice van Prof. Dr. Berend van der Lei aan de Nieuwe Stationsstraat 4 te Haren. Bel voor een afspraak: 050 – 879 6007, dagelijks van 8:30-17:00 uur bereikbaar. Of boek zelf in via de online agenda.

ooglidcorrectie groningen

Behandelingen

Nieuwste blogs

Deel deze pagina